Tack och hej Nanowrimo!

Jag körde fast, jag tröttnade och till slut gav jag upp, men med gott samvete. För nu kan jag säga välkommen tillbaka till min varulv Jonathan och Miriam den makabra.

I onsdags och under torsdagsförmiddagen testade jag att skriva lite på ett nytt projekt, bara för att få ihop lite ord. Men nu har jag lagt ner och det var lika bra. Robotmanuset behöver lite mer tankekraft från min sida innan det kan bli en ny vända. Och vad gäller Nano får jag komma igen till nästa år.

Men jag kommer inte gå sysslolös. Mitt manus Hellre jagad av vargar tog sig vidare i Harlequins författartävling. Vilken överraskning! Och vilken tur att jag beslutade mig för att vara med som en extra pepp för att få manuset färdigskrivet. Jag hann till och med shoppa lite böcker som tröst i förebyggande syfte i onsdags. Men, men… Ni som känner mig vet att det finns inget som heter för mycket böcker.

Så nu ska jag redigera, redigera och redigera och i sällskap med Jonathan och Miriam  är det faktiskt riktigt roligt. Kanske för att de råkar ha exakt samma humor som jag. Vilken tur va? 😉

4 reaktioner till “Tack och hej Nanowrimo!

 1. Så roligt att en varulv gick vidare i tävlingen 🙂

  Gilla

  1. Ja, nu får han lite välbehövlig redigering. Det är ju aldrig fel ,)

   Gilla

 2. Fy vad orättvist 😛

  Gilla

  1. Jag vet 🙂 Precis så kände jag förra året, eller så fort någon annonserar att de fått förlagskontrakt. Med det är bara att bita ihop och fortsätta skriva. 😉

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close