Ny vecka!

Efter att ha ägnat helgen åt läsning är jag nu tillbaka och jobbar på manuset igen. Hittills har jag gått igenom drygt 25000 ord som Bea har korrläst åt mig. På bara några månader har manuset blivit så mycket bättre, i alla fall i mina ögon, och det har aldrig varit så bra som det är nu.

Just nu är manuset hos några testläsare. Så länge fortsätter jag att leta småfel. Efter testläsningen kommer jag kanske inte att kunna göra någon större omskrivning. Men ibland kan det räcka med att ändra något litet för att konsekvenserna ska bli stora. Det jag undrar mest över är om drivet är bra och om handlingen är underhållande.

Imorgon är det äntligen 1 dec och i år får även jag och maken vara med på ett hörn i barnens paketkalender och vi får hårda klappar när det blir vår tur…. Bästa sortens julklappar om ni frågar mig och ni kan säkert gissa vad de innehåller.

4 reaktioner till “Ny vecka!

 1. Vad härligt att ha hittat testläsare som kan hjälpa. Sånt är jätteviktigt, ju, men svårt att hitta duktiga och seriösa sådana.

  Gilla

  1. Ja, den här gången blev det en skrivarkompis och två andra som jag vet har läst lite romance. För det är det typ inga i min bekantskapskrets som gör, tyvärr.

   Gillad av 1 person

   1. Kul att hitta nya romantikförfattare. Såg listan på projekt och den lät intressant. 😊

    Gilla

   2. Ja, nu är det meningen att jag ska försök skicka in lite manus till förlag också. Harlequintävlingen är ett steg i rätt riktning. 🙂

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close