Kliar i fingrarna!

Så fort jag får tillbaka manuset ska jag göra ett sista ryck, fixa och ordna innan jag skickar in det till tävlingen. Medan jag har väntat har jag faktiskt fått riktigt mycket läst. Hela tredje säsongen av Bron hann jag också med.

Men givetvis har jag svårt att låta skrivandet vara ändå. Jag har visserligen inte rört manuset som jag arbetar med just nu, men det hindrar mig inte från att börja planera på nästa projekt. En fristående uppföljare till Hellre jagad av vargar, trots att jag har flera andra påbörjade projekt som kräver uppmärksamhet.

Min önskan är skriva en serie romantiska och övernaturliga berättelser. Fristående på det sätt att varje del fokuserar på en ny kärlekshistoria, men samtidigt är  de sammanlänkade med en röd tråd, ett sammanhang. Nästan all romance jag läser är uppbyggd på det viset och jag älskar att introduceras till någon spännande karaktär eller uppleva ett fängslande möte mellan två karaktärer som kommer igen i en senare bok. Det gäller oavsett om författaren skriver trilogier eller om serien har 20 + böcker. Ibland är det såklart lite frustrerande, särskilt om nästa bok inte har släppts än, men på ett härligt och beroendeframkallande sätt. Bara en bok till, bara en bok till…

En reaktion till “Kliar i fingrarna!

  1. Älskar också såna bokserier 🙂

    Gilla

Lämna en kommentar