Skolstart och tidningsartikel

I dag var det dags för de två äldsta barnen att börja skolan och för dottern var det första dagen i förskoleklass. Det är inte klokt vad stora de börjar bli.

Efter att jag hade lämnat barnen passade jag på att svänga in på coop och köpa tidingen eftersom jag i går fick mejl om att artikeln skulle finnas med i dagens tidning. Jag blev lite överraskad när det visade sig att jag fanns med på omslaget. Fotot är taget vid en mur där det händelsevis råkade finnas en varg också. Passande! Men vad han nosar på vågar jag inte uttala mig om … 😉

framsida

Inne i tidningen fanns artikeln som tog upp nästan en hel sida. Den såg ut så här och vill ni läsa texten kan ni göra det via webben.

artikel

5 reaktioner till “Skolstart och tidningsartikel

 1. Så roligt! Och bilden på framsidan blev inte alls så dålig som du lät påskina. Men vad vargen ”nosar” på är dock fortfarande höljt i dunkel… =)

  Gillad av 1 person

 2. Vilken härlig artikel och så kul att du fick vara med på första sidan 🙂 Det måste verkligen kännas speciellt, på ett bra sätt, att få läsa om sig själv och sin bok i en tidning!

  Gilla

  1. Ja, det är jättekul! Även om en liten del av mig undrar om de inte hade lite nyhetstorka ändå 😉 Men tur för mig i så fall 🙂

   Gilla

 3. Vad häftigt! Lite kändis så där 😉

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close