Romancetips – April!

En författare som har fått mig att skratta högt med sina böcker är Shannon Stacey. Jag har läst de tre första delarna av hennes serie om familjen Kowalski och alla tre var riktigt bra exempel på contemporary romance.

kowalskiFörsta boken heter Exclusively Yours och handlar om Keri som jobbar som journalist på en skvallertidning. När hennes redaktör får reda på att hon hade en romans med den mediaskygge författaren Joe Kowalski på High School, får hon ett ultimatum. Fixa en intervju eller förlora jobbet.

När Joe får reda på att tjejen som krossade hans hjärta som ung är tillbaka i stan och att hon vill träffa honom blir han nyfiken. Trots att han egentligen inte pratar med journalister gör han ett undantag och ger Keri ett galet förslag. För varje dag hon överlever tillsammans med hans familj på deras årliga campingtripp, får hon ställa en fråga till honom.

Boken finns översatt till svenska med titeln Bara för dig. Det gör även de två efterföljande delarna. Sedan får man söka sig till de engelskspråkiga. Shannon Stacey skriver med mycket värme och en stor dos humor. Det passar mig. Särskilt det sistnämnda. Jag älskar romance som får mig att skratta högt. Den här dråpliga campinghistorien är lika full av humor som den är av romantik och passion. Det är lättläst och lättsmält och lämnar en varm och mysig känsla inombords när man läst klart.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close