Releasefest och ESC

Det är inte annat än att jag känner mig lite mör i dag. Vad passar då bättre än en lugn söndag med familjen utan krav på någonting. Det skulle möjligtvis vara ett par mål mat och en maskin tvätt.

Hur som helst så hade jag en helt underbar lördag. Det är så sällan jag umgås med skrivande människor att jag blir lika förvånad varje gång över hur fantastiskt det är. Christina hade fixat så otroligt fint. Mingelfikat med macarons och cupcakes matchade boken. Till och med det rosa bubblet. Härligt mysigt på temat romance. 

Ni ser ju själva 😍😍😍

Christina med sin bok Hemligheter Små, samt Sofia (@sofiafritzson) och Nina (@ordetarditt) som håller hårt i sina signerade exemplar 😉

Sedan bar det av hemåt för att hämta hem barn och handla lördagsmys till årets tv-höjdpunkt. Eurovision song contest!! Jag hade hoppats på en topp fem-placering för Sverige och det gick ju vägen. Dessutom gick en av mina personliga favoriter och vann. 

En riktigt bra lördag, med andra ord 😁

2 reaktioner till “Releasefest och ESC

  1. Jag har hittills aldrig varit på en releasefest men hoppas att det dyker upp ett tillfälle snart. Det såg ut att vara en otroligt fin fest! 🙂

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close