Äntligen fredag!

Det ser ut som att jag kommer att få ägna helgen åt att spurta i mål även denna veckan. Jobb har tagit upp tre dagar under veckan och jag skriver alltid som bäst på morgonen och förmiddagen när mitt huvud känns lätt och fräscht. Flera dagar har det därför blivit av att jag inte skrivit något alls. Istället har jag somnat ifrån något tv-program innan nio på kvällarna och sedan sovit som en stock tills klockan ringt vid sex-tiden.

Men idag har jag och minstingen varit hemma hela dagen.  Vi har legat i dubbelsängen och tittat på tecknat. Eller han tittade. Jag sov stora delar av filmen. Men mysigt var det i alla fall. Nu i eftermiddag är planen att komma igång och skriva lite. Vi får se hur det går.

Bokmässan närmar sig med stormsteg, förresten. Och nästa vecka börjar packningen och förberedelserna på allvar för mig. Jag åker inte ner till Göteborg förrän på lördagen. Det blir två dagar på mässan för mig även i år. Men någon gång i framtiden hoppas jag att jag ska få chansen att uppleva den under alla fyra dagarna.

Ses vi där nästa helg?

 

3 reaktioner till “Äntligen fredag!

  1. Kul! Jag kommer vara där, vi kanske ses 😊

    Gillad av 1 person

  2. Tyvärr!Jag har precis släppt min debutroman förra veckan och jag jobbar imorgon söndag. Men hoppas någon gång att kunna besöka bokmässan nästa år typ!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close