Söndagstankar

Med flera timmar till godo blev jag klar med veckans ordmål. Jag som egentligen inte brukar skriva särskilt mycket på helgerna utan brukar försöka att fokusera på skrivandet under vardagarna 🙂 Sakta men säkert närmar jag mig slutet på manuset och planen att bli klar i november känns fortfarande klart genomförbar. Dessutom kan jag få en skjuts av Nanowrimo om jag behöver. Men 50 000 ord ska jag inte ha kvar på manuset när den månaden börjar. Så jag får nog fylla på med lite annat smått och gott om jag ska klara den utmaningen.

Just nu har jag flera saker som drar i mig och pockar på uppmärksamhet. Dels är det två novellidéer. Sedan är det en fristående uppföljare till Lika olika. En galen, rolig och självklart väldigt romantisk fortsättning. En historia som, precis som sin föregångare, handlar om att livet inte alltid blir som man tänkt sig, men att överraskningarna som det bjuder på kan vara precis det man alltid drömt om. Även om det till en början ser ut att vara precis tvärtom.

Första-sidan-Jul-igen3

Sist vill jag bjuda på ett litet smakprov på omslaget till en antologi som jag kommer att medverka i till vintern. NOHIDING förlag hade en novelltävling i somras och letade efter jul och vinterberättelser på temat fantasy. Och med tanke på hur lite soltimmar vi hade var det inte så svårt att drömma sig bort till kylan och mörkret. Mina fantasier resulterade i en fantasynovell som jag valde att kalla Vinterdrottningen.

Jag återkommer längre fram med mer info och släppdatum 🙂

 

3 reaktioner till “Söndagstankar

  1. Vad roligt! Ser fram emot att läsa!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close