Fokus saknas

Den här veckan har börjat väldigt segt. Mina tankar är lite överallt och samtidigt ingenstans. Det känns som om jag får kämpa för varje mening just nu.

Novellidéer hoppar upp och vägrar lämna mig i fred. Jag skyller på alla spännande novelltävlingar som dyker upp och får tankarna att spinna loss. Sedan är det bokmässan som snor mycket fokus också. Årets höjdpunkt! Jag kollar instagramflödet var och varannan minut och ser hur montrar växer fram på Svenska Mässan.

Lägg sedan till att maken är på kurs den här veckan och jag är själv med barnen, saker ska packas, tvätt ska tvättas. Både inför resan till Göteborg och barnens helg hos farmor. Och som om det inte vore nog så vaknade vi upp till ett blodbad i kaninburen i morse. Ett rovdjur har varit framme och barnens kaniner finns inte mer.

Så, ja. Det kanske är lika bra att ta skrivledigt idag. Även om det innebär att veckomålet blir lidande.

En reaktion till “Fokus saknas

  1. Ibland behövs fokuset mitt i livet istället för på texten som växer fram i huvudet och på hårddisken. Känner igen tvättbehovet – efter att ha varit risig från slutet av augusti och större delen av september finns det ungefär hur mycket som helst att tvätta. Har redan blivit två pass i tvättstugan och ett ett tredje är inbokat till helgen. Trist med kaninerna.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close