Bokmässan 2017

Onsdag och den berömda boksmällan håller fortfarande i sig. Och då var jag ändå bara där i två dagar. Men även om mässan tog otroliga mängder energi, så var den givetvis värd allt.

Mässan bestod av många roliga möten, spännande samtal och böcker, böcker, böcker. I mässbubblan som jag befann mig i märkte jag inte mycket av dramatiken som pågick utanför Svenska mässan. På ett sätt var det skönt, men jag tycker samtidigt synd om dem som inte vågade sig ut på grund av händelserna.

Besökarna var inte lika många i år, inte omsättningen på böcker i många av montrarna heller, men jag blev väldigt glad för varje besök och varje bok jag fick signera. Extra roligt var det att återse ansikten på människor som köpt Ensamvarg vid tidigare mässor jag varit på och nu återkom för att köpa fortsättningen.

IMG_20171001_093602_995.jpgHär kommer lite bilder från min mässa.

Mitt lilla hörn i Fantastikgränden såg ut så här. Ett ganska farligt läge för plånboken med utsikt över så mycket spännande böcker.

Jag hade egentligen inte planerat att köpa på mig så mycket, men det blev en ganska ansenlig hög till slut ändå 🙂

Under lördagen hade jag en liten romanceträff med Christina Schiller och Veronica Almer. Vi hade inte storslagna planer, utan behövde bara får en chans att prata litegrann. Christina har jag ju träffat vid ett par tillfällen innan, men Veronica har jag bara pratat med via blogg och mejl. Men det spelar ingen roll när man har något som romance gemensamt. Det känns som man har känt varandra i evigheter och jag hade lätt kunnat prata bort hela lördagen.

IMG_20170930_124932737.jpg

Nu längtar jag bara till Veronicas romancedebut kommer ut! Den får ni inte missa. Sedan träffade jag flera andra författare också. Sofia Fritzson, Sofia Ymén, Alice Ekström, Sara Olsson, Josefine Sandblom och Christoffer Holst(!!!). Plus alla fina författare i Fantastikgränden!

IMG_20170930_153015.jpg IMG_20171002_104939_898.jpg

Och trots att jag inte har återhämtat mig helt från helgen, ser jag redan fram emot nästa år. Konstigt va? Undrar just hur mitt skrivliv ser ut då? För tänk så mycket roligt som kan hända på ett år!

2 reaktioner till “Bokmässan 2017

  1. Det låter fantastiskt, Sara.
    Och boksmälla, vilket passande ord det är!

    Gillad av 2 personer

    1. Det var det! Och visst är det 😉

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close