Framåt, framåt

Det går framåt med råmanuset även om lusten att skriva går lite i vågor. Jag har märkt att lusten ofta följer hur mina karaktärer mår. Har de det tungt går skrivandet i regel ganska segt också. Men just för tillfället är mina karaktärer riktigt lyckliga. Så jag hoppas jag får mycket gjort i veckan.

Enligt min lilla ordräknare har jag passerat 75% av manuset, men det känns redan nu som att det kommer bli längre än 70 000 ord. Halvvägs är jag i alla fall, tror jag…

framsida_varghamn_9789188231185Och lite extra pepp fick jag idag av det här fina omdömet av Varghamn på goodreads:

Charmig och lättläst! Kärlekshistorien mellan huvudkaraktärerna är väldigt fint uppbyggd samtidigt som författaren skickligt väver in förväntningar på nästkommande böcker i serien. En solklar femma!

Nu är det bara att kämpa vidare!

2 reaktioner till “Framåt, framåt

  1. Fin recension, Sara. Och så härligt att dina personer är lyckliga, hoppas din tes om glada personer kontra skrivlusten stämmer. Det skulle kanske förklara varför mina personer inte har så mycket att säga mig just nu, flera av dem är rätt upprörda och grubblar på saker. Vad jag lyckas åstadkomma är små utbrott av skrivande på ett par stycken (plus några få repliker) åt gången.

    Till slut var jag i ren frustration en aning skrivprojektmässigt otrogen och skrev i en helt annan text än den jag borde arbeta med. Det blev kanske bara ett par sidor – och de hänger inte ihop. Men det hjälpte att lösa några knutar i den texten. Och det var också något att göra medan jag väntar på att någonting skall lossna i mitt huvudprojekt.

    Gillad av 1 person

  2. Kul att du har kunnat koppla ihop skrivlusten med hur dina karaktärer mår, kan nog också vara lite sån men jag har ju nästan svårare att skriva de kapitel då de mår bra, haha 😉

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close