Jul-längtan?

Vintern är visserligen inte min favoritårstid och det beror mycket på alla rutor att skrapa, snön som ska skottas och det ständiga eldandet för att hålla huset varmt. Men Julen är ändå min absoluta favorithögtid. Jag älskar julen! Och visst finns det inget mysigare än att sitta i ett varmt hus, med tända ljus och titta på snön som yr utanför medan man läser eller skriver.

22528011_10155349764676622_2285491878451250168_nDen här vintern har jag en anledning att längta lite extra. Snart släpps nämligen antologin Jul igen, som jag medverkar i. Redaktören Emelie Kempe beskriver boken så här: ”Ingen julberättelse är den andra lik. Mysiga sagor blandas med nytänkande verk i en härlig, ibland skrämmande, julstämningskompott.”

Min fantasynovell är på temat vinter och inte speciellt julig överhuvudtaget, men snön, kylan och den yrande snön finns med. Och en släde… 🙂

Jag ser fram emot att få hålla boken i handen och läsa alla de andra berättelserna, då blir nog min längtan efter julen ännu större. Från och med 24 oktober kommer antologin att vara tillgänglig för förbokning. Senare kommer den att släppas i tryckt format, samt som e-bok.

 

2 reaktioner till “Jul-längtan?

  1. Spännande. Grattis Sara!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close