Halvtidsrapport och julklappstips!

3decmassa2Igår uppdaterade jag min sida för beställning av signerade exemplar med ett litet julerbjudande på flockenserien. Fram till jul kan ni köpa Ensamvarg och Varghamn för 99:-/st fraktfritt! Så passa på att beställa en signerad julklapp till någon som behöver lite nytt att läsa.

Jag har även exemplar av novellantologin Jul igen om någon behöver lite extra julstämning i bokform 🙂

Över till Nanowrimo 2017! Det är den 15:e i dag och vi är halvvägs. Jag är inte i närheten av 25 000 ord, men att skriva en traditionell nano var heller aldrig min plan. Jag har passerat 14 000 ord i nuläget och det känns rimligt att jag skulle ha något liknande kvar att skriva.

Efter en liten dipp i skrivlusten under helgen och början av veckan börjar jag komma igång igen. Jag vet inte vad som driver mig mest. Hela konceptet med Nanowrimo och ordjakt, längtan efter att nå slutet på ännu ett romantiskt äventyr eller att äntligen få sätta tänderna i ett nytt projekt – om än temporärt. För längre fram är det förstås dags för en första redigeringsrunda, men innan dess ska manuset få vila lite.

Hur går det för er andra som deltar? Jag heter *SaraD* om det är någon som vill ha en ny skrivkompis under andra halvan av Nanowrimo 🙂

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close