Julen är här

Eller snart, nu är det bara timmar kvar. Det ska bli skönt med ett par dagar av familj, mat, släkt, mer mat och julklappar förstås. Jag har önskat mig böcker av familjen – som alltid 🙂

IMG_20171222_124211_877.jpgI går hade turen kommit till min novell i antologin Jul igen och det var såklart spännande att höra vad folk tyckte om den. Flera verkade gilla den och Kristina från svenskaboecker.com skrev så här:

”[…] en riktig bladvändare! Suveränt skrivet av Sara.

Och betyget 5/5.

Det kan ju inte bli bättre. Och taggad av alla fina ord satte jag mig ner och lyckades avsluta en ny novell jag jobbat på under hösten. Jag hade egentligen bara slutet kvar. Att knyta ihop säcken så att säga. Vet inte om jag är helt nöjd med de avslutande meningarna, men nu har jag något att jobbare vidare på. Tanken med den novellen är att skicka in till en ny novelltävling. Det fina resultatet från NOHIDING förlag, novellsamlingen Jul igen, gav förstås blodad tand.

Trevliga läsarkommentarer kan betyda så otroligt mycket ibland. För är det något skrivandet består av så är det tvivel. Det händer att jag undrar om jag kan skriva över huvud taget. Men det kan räcka med några positiva ord så är jag tillbaka på banan, längtar efter att få sätta mig ner och skriva och idéerna attackerar mig från alla håll.

IMG_20171222_144453.jpgNu brukar jag inte läsa kommentarer på storytel, för även om de positiva läsarrösterna ger mycket, så tar de negativa ännu mer. Visst är det konstigt? Men jag kollar förstås ändå emellanåt och upptäckte att Ensamvarg hade fått en läsarkommentar sedan sist. Och den värmde förstås!

Till sist vill jag önska er alla en God Jul! Hoppas ni får många paket, mycket god mat och trevligt sällskap. Och kanske … om ni hinner …  lite tid till era manusprojekt också 🙂

IMG_20171223_110334_793.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close