Planerar

Året lider mot sitt slut och lagom till årsskiftet tänkte jag gå igenom årets skrivmål för att se hur det egentligen har gått.

Men idag planerar jag inför det nya året. Eller i alla fall för de kommande månaderna och jag har mycket att se fram emot. Flera novelltävlingar avslutas i slutet av februari eller i början av mars och jag hade tänkt försöka delta i minst en, men gärna ett par av dem.

Första novellen skrev jag klart strax innan jul och den fick sig en rejäl genomgång idag. Temat är skräck… En riktig utmaning för mig, men ändå väldigt roligt att testa på. Inspirationen till novellen har sett ut ungefär så här:

Sommarnatt, mörker och blankt svart vatten…


Idag påbörjade jag också en sista redigering av ett betydligt större projekt som jag hoppas ska hitta ut till läsarna lagom till sommaren kommer. Där är stämningen förstås en helt annan. Sommar, sol, längtan och förälskelse ❤

Mer information och sneakpeek på omslaget får ni lite längre fram 😉

8 reaktioner till “Planerar

 1. Är det vad jag tror att det är? 😀 *oerhört nyfiken*

  Gillad av 1 person

  1. Tyvärr inte Arvid och Tom… Som jag önskade att det var det. De ligger fortfarande lite på paus. Jag har fått nästan alla förlagssvar och många har varit jättepositiva, men ännu har det inte nått hela vägen fram. Inte tillräckligt traditionell romance enligt vissa 🙄 (kan jag tänka mig att skriva om=ändra kön på en av dem) och enligt andra lite för stereotypisk kärlekshistoria… Så jag ska kämpa vidare är tanken med de stora förlagen är tanken i nuläget.

   Gilla

   1. *Ber om ursäkt för rörig sista mening… 😂😂

    Gilla

   2. Nej, vad synd! Jag gillade manuset väldigt mycket :/

    Gillad av 1 person

   3. Jag med, men jag är ju partisk. Jag är som sagt inte riktigt redo att ge upp än. Så vi får se vad som händer i framtiden 🙂

    Gilla

   4. Vad synd! Hoppas du inte ändrar kön på någon av killarna, då försvinner ju mycket av det jag uppskattade så mycket, kontrasten mellan de båda världarna. Ge inte upp! Den här historien förtjänar verkligen att tryckas och nå ut!

    Gillad av 1 person

   5. Nej, det blir inget det blir inget könsbyte. Jag kommer att fortsätta kämpa för utgivning av manuset. På ett eller annat sätt ska den hitta ut till sina läsare. Om inte under 2018 så 2019 😉

    Gilla

 2. Spännande, Sara!
  Själv har jag nog vid det här laget mer eller mindre givit upp hoppet när det gäller novelltävlingar. Jag har fruktansvärt svårt att få till hyfsade noveller, än mindre några riktigt bra. Det är helt enkelt inte mitt bästa format.
  Lycka till!

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close