Dagarna stavas redigering

Medan tredje delen i Flockenserien vilar lite, redigerar jag ett annat manus. Det är alltid härligt att återvända till gamla karaktärer och uppleva deras liv på nytt. Just det här paret har fått stå tillbaka ganska länge, men nu är jag där för att få ta del av deras kärlekshistoria igen och jag älskar den.

När jag inte redigerar det manuset försöker jag avsluta en novell som bråkar lite med mig. Det gäller att hålla sig sysselsatt 🙂 Jag vill egentligen låta den få ett lyckligt slut. Samtidigt misstänker jag att den kommer bli alldeles för lång då eller lite hoppig och hafsig för att få med allt. Kanske bättre då att avsluta den lite mer öppet och vemodigt och kanske i framtiden skriva en del två.

2 reaktioner till “Dagarna stavas redigering

 1. Det är kul att skriva böcker, överlag tycker jag. För mig är det skrivandet som nu är i fokus. Har lyckats fastna i slutscenerna – där måste jag reda ut lite trassel.
  /Cecilia Johansson
  http://www.ceciliajohansson.nu

  Gillad av 1 person

  1. Slutscenerna är ofta jobbiga och långsamma att skriva för mig, även om jag har planerat de i detalj. Men den extra tiden behövs kanske för att det ska bli rätt för mig. Lycka till med skrivandet!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close