Nya tag och mässrapport

Vi hade inte varit hemma i speciellt många timmar efter helgensmässa förrän sjukdom slog till och i skrivandets stund är jag den enda i familjen som inte varit dålig. Vilken tur va? Då måste jag fått mycket gjort under veckan som gått …

IMG_20180204_101703.jpg… eller inte. Den här veckan har det mest blivit tv-serier i sängen med mina sjuklingar. Men idag är det nya tag som gäller. Nu stavas resten av veckan och månaden: redigering.

Under helgen som passerade var det alltså Smålit som gällde. Och jämfört med förra året sålde jag bra. Mycket, mycket bra. Men så sålde jag bara en bok förra året och det var jag inte direkt ensam om. Fy vad trögt det var då. Givetvis finns det en del som skulle kunna förbättras även till nästa år, men överlag hade mässan blivit bättre, tycker jag.

IMG_20180205_090307_790.jpgDet blev en trevlig helg och självklart några nya inköp till bokhyllan också 😉

Sunt förnuft, vilt hjärta av Veronica Almer – En romance jag sett fram emot lääänge 🙂

Älvkorset & De dödas dolk av Jenny Töredal – Bok 1 och 2 i Sagan om Ella. En fantasyserie som jag tänkte köpa redan under mässan i Linköping, men då telefonen hann dö och möjligheter till swishbetalning med den.

Felice av Lupina Ojala – Kunde inte låta bli att köpa den här novellen. Har kikat på den på nätet tidigare. Dessutom gillar jag idén med tryckta noveller som ett smakprov på författaren, men samtidigt något fint i bokhyllan. Jag skulle lätt kunna tänka mig att göra något liknande för att ha med på mässor och dylikt.

En reaktion till “Nya tag och mässrapport

  1. Så härligt det låter, Sara. Bortsett från det första, givetvis. Hoppas du håller dig kry och grattis till en lyckad mässförsäljning!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close