Snabb läsare!

Det har redan hunnit komma upp en recension av Ensamvarg från en av bokköparna från Smålit. Det är bloggaren Bellas Bokvärld på speedreader.se som läst och så här skriver hon om boken:

Ensamvarg är definitivt en romantisk bok som passar tonåringar och kvinnor i alla åldrar som suktar efter att få en liten kärlekskick i hjärtat då och då!

(läs hela recensionen här)

På skrivfronten har jag taggat till igen och redigerar för fullt. Som jag skrev tidigare så gillar jag redigering för att det går fortare. Och visst går en redigeringsomgång fortare än vad det tar mig att skriva ett råmanus. Men om man lägger ihop tiden för alla redigeringsomgångar stämmer det inte längre.

Medan jag redigerar tredje delen i Flockenserien får jag samtidigt uppmuntrande feedback från läsarna till ett annat manus som just nu granskas under lupp.

Spännande 🙂 Och jag lovar att det blir perfekt sommarläsning! Jag hoppas att jag snart ska kunna dela med mig av omslag och släppdatum.

En reaktion till “Snabb läsare!

  1. Så kul att få feedback och recension på ens roman. 🙂 Jag vet hur det känns! 🙂 Ska bli spännande att se hur nästa omslag ska se ut?

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close