Femtio kapitel senare

Nu har jag gått igenom Vargblod från början till slut och har en tydlig överblick över hela manuset i min anteckningsbok. Trots att manuset fått en extra scen under redigeringen har det ändå tappat runt 3000 ord. Helt onödiga ord, ska tilläggas. Nu ska det få vila ett par dagar och sedan ska jag läsa det i sin helhet en gång till innan det blir dags för andra ögon att ta vid. Och samtidigt som det alltid är lite pirrigt att lämna ifrån sig en text, ser jag fram emot att få många tips på hur den här kärlekshistorien kan bli ännu bättre.

Just nu längtar jag efter tid att skriva nya manus. Jag har så många roliga idéer. Vaknade faktiskt upp med en så sent som för ett par dagar sedan och tänkte: Det här måste jag skriva! Men när, är frågan.

En fristående uppföljare till Flockenserien är det manuset som lockar mest. Eller den manliga huvudkaraktären, kanske jag ska säga… Men planen är att skriva en contemporary romance emellan. Där har jag väldigt många manus som också drar i mig. Säkert en handfull och en trilogi. Sedan lockas jag av tanken på att ta romantiken in i en helt annan värld. Som en fantasyromance… eller också det en trilogi egentligen. Men när det kan bli tid till det har jag ingen aning om.

2 reaktioner till “Femtio kapitel senare

  1. Det låter onekligen som att du behöver mycket mera tid till att skriva. Vilken enorm tur du har som har många idéer. Själv är jag helt uppsluka av min historia om Jessica Schöön och om hur den ska gå vidare i den tredje delen. Men jag vet hur det är att vakna upp med en idè! Kanske kommer där några sådana till mig också när jag sover. Jag vill väldigt gärna köpa din roman *En midsommarnatt* signerad av dig när den kommer ut! 🙂

    Gillad av 1 person

    1. Ja, jag önskar att jag kunde skriva dygnet runt. Men min hjärna orkar inte med så långa skrivpass innan orden bara snurrar i huvudet. Det kräver mer koncentration än många tror. Vad roligt att du vill läsa En midsommarnatt 🙂 Det gör mig jätteglad!

      Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close