Glad Påsk!

Hoppas ni får en lugn och mysig helg med tid för skrivande, läsning eller både och! Jag testläser manus just nu och äter lite för mycket godis. Men är det påsk så är det 🙂

easter-eggs-3275306_640

I april löper mina kontrakt med Upper Room förlag ut och sedan börjar arbetet med nya förlaget Seraf. Ensamvarg och Varghamn kommer därför försvinna från streamingtjänster och liknande. Men det är bara tillfälligt. De dyker snart upp igen, men under ny förlagslogga. I nuläget vet jag inte riktigt hur lång tid det kommer ta, men för er som inte kan vänta kommer det finnas några få fysiska ex hemma hos mig och ett litet antal kvar på Bokus.

IMG_20180331_111532_208.jpg

Idag är således sista chansen att läsa mina böcker från Storytel, samt shoppa dem från Upper Rooms förlagsbutik. Extra billigt. Bara idag!

30 spänn! Billigare än så blir det inte.

 

 

5 reaktioner till “Glad Påsk!

  1. Spännande! Lycka till med det nya samarbetet ❤

    Gillad av 1 person

  2. Glad Påsk till dig med så här på sista annandagen. Så spännande med nytt förlag. Jag laddade precis ner dina böcker på Nextory för att läsa dem, de fanns tyvärr bara som ebok. Kommer där några ljudböcker? 🙂

    Gillad av 1 person

    1. Flockenserien finns inte som ljudböcker. Paranormal romance är inte så stort i Sverige, så det lockar kanske inte ljudbokförlagen än. Men vi får se hur det blir i framtiden 😊 Och angående e-böckerna så kommer de iom förlagsbytet att försvinna inom kort. De ska egentligen inte vara tillgängliga alls från och med 1 april. Så om de skulle försvinna för dig vet du varför.

      Gillad av 1 person

      1. Vi får hoppas att även dina böcker kommer som ljudböcker så småningom. 🙂

        Håll utkik efter min ljudbok som kommer den 22/5 på Storytel, Nextory, Bookbeat. 🙂

        Gillad av 1 person

Lämna en kommentar