En händelserik vår

Det händer mycket skrivrelaterat i mitt liv just nu 🙂

HC ANDERSEN front.jpgI veckan släpptes omslaget till novellantologin H.C. Andersen, som släpps på Marchetti förlag i höst. Precis som förra årets Grimm och Grimm Darker är omslaget gjort för att likna en gammal sagobok. Grimm-böckerna gick i mörkgrönt och den kommande boken blir blå.

Det händer också saker gällande den andra antologin jag kommer att medverka i år. Novellsamlingen ”Sjön” på Miramir förlag. För en tid sedan fick vi veta att tio noveller ur antologin skulle bli ljudböcker och idag fick vi se en lottdragning på vilka det blev.

Mitt namn kom med! Tänka sig. ”Inte ensam” blir ljudnovell 🙂 Jag vet inte om jag ska skratta av lycka eller nervositet. Spännande är det hur som helst.

Arbetet med ”En midsommarnatt” går framåt och just nu väntar jag på att ett provtryck ska landa i brevlådan. Jag väntar också på testläsar-kommentarerna på ”Vargblod”. Men där har jag redan nu börjat skissa på vilka förändringar jag ska göra i första hand. Jag ser fram emot att få göra det tightare och mer levande. Vässa, vässa, vässa så det blir så bra som det bara kan bli 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close