Värme, sol och ny utlottning!

Solen skiner och ändå spenderar jag den mesta tiden inne vid datorn. Som vanligt…

Under veckan har jag avslutat ännu en redigeringsrunda av Vargblod och under den stundande skrivhelgen tillsammans med gänget på Seraf förlag är det dags för nästa genomgång. Jag har sammanställt ett nytt dokument på detaljer som jag vill pilla in, för att ge extra skärpa och tydlighet där det behövs. Dessutom klurar jag på en ny scen som skulle behövas för att förankra lite händelser senare i manuset. Så den vill jag också skriva i helgen.

Jag ser så fram emot att få spendera lite tid bland andra skrivande människor. Även om jag i grunden är introvert och trivs väldigt bra hemma, är det väldigt speciellt att träffa andra som skriver. Det är en så härlig känsla! Det finns skrivarvänner som jag lärt känna via bloggar och sociala medier, människor som borde vara främlingar när man väl ses. Men av någon underlig (och underbar) anledning är det som man alltid känt varandra när man träffas på riktigt. Och man kan lätt prata bort flera timmar, bara så där.

IMG_20180506_161238_603.jpgNär det gäller En midsommarnatt väntar jag fortfarande på det sista provtrycket. Och ser allt bra ut är det äntligen dags för publicering!

Min lilla bokbebis! Snart är du redo för världen.

Eller, redo och redo. Egentligen skulle jag nog kunna pilla i texten i en evighet. Och så tror jag alla som skriver känner.

Samtidigt är det så många andra projekt som lockar nu. Jag längtar till augusti då Vargblod går till tryck, får då innebär det att jag kan börja satsa på andra manus på allvar. Jag har visserligen redan tjuvstartat ett projekt, då jag de senaste veckorna bollat ett potentiellt pilotavsnitt för en ljudboksserie fram och tillbaka med en redaktör. Vi får se vart det kan leda i slutändan 🙂 Håll tummarna för mig!

IMG_20180508_102824_094.jpgTill sist vill jag bara påminna om en liten utlottning som jag har på Instagram. Eftersom den förra drog så mycket deltagare har jag startat en ny. Den här gången lottar jag ut två paket med signerade ex av Ensamvarg och Varghamn.

Perfekt sommarläsning och uppladdning inför Vargblod! Missa inte det!

2 reaktioner till “Värme, sol och ny utlottning!

  1. Härligt, Sara! Och lycka till med skrivhelgen och skrivprojekten och de kommande böckerna!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close