Tiden går fort…

… alldeles för fort. Och det var alldeles för längesen jag postade något här känner jag. Mest för att jag fortfarande har ganska mycket att göra. Och eftersom det gäller skrivandet vill jag förstås inte klaga. Det är ett väldigt kärt besvär.

Den 28 maj publiceras En midsommarnatt och just nu gör jag en sista genomläsning. Jag borde vara riktigt trött på både Noa och Alice vid det här laget. Mest Noa eftersom han är en karaktär som jag nog skulle kunna störa mig lite på om han vore en verklig person i min närhet. Men det är också lite det som är charmen med honom. Han är kanske lite omogen och naiv i sin inställning till livet och kärleken, men han har ett hjärta av guld innanför den självsäkra och envisa ytan. Och det är ju det som är huvudsaken 🙂

Jag är också mitt uppe i den sista redigeringen av Vargblod som ska skickas på korrektur den 1 juni.

Det blir inte mycket tid över till annat och det jag saknar mest är nöjesläsningen. Det blir lite ljudbok när jag kör bil, men inte mycket mer än så. Och jag som har så mycket spännande och romantiskt att läsa i hyllan.

Till sist vill jag passa på att tipsa om lite sommarläsning. Just nu kan du få ett signerat bokpaket med Ensamvarg och Varghamn hem i brevlådan för endast 99:- (frakt ingår).

Letar du efter något lite läskigare kanske novellantologin Sjön är något för dig… Boksläpp på nationaldagen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close