Varghamn är tillbaka!

I fredags släpptes nyutgåvan av Varghamn och både den och Vargblod har landat från tryckeriet hemma hos Caroline Hurtig och Seraf förlag. Nedräkningen till bokmässan har börjat på allvar med andra ord.

IMG_20180528_060938_098.jpg

Även om jag vet att det kommer vara mycket folk, mycket intryck och att jag kommer att vara både stressad och nervös, så längtar jag. Det är så härligt att träffa människor som man tycker om av den enkla anledningen att de har ett hjärta som klappar för böcker precis som jag. Jag har så smått börjat skriva upp böcker jag hoppas kunna köpa och författare jag vill träffa under mina lediga stunder. Men mest kommer jag såklart att hänga i Serafs fina monter, omgiven av sagolika fantasyvärldar, vampyrer, skepnadsskiftare, änglar och älvor. Tider för signering och framträdanden kommer inom kort.

Screenshot_20180829-134907.pngNyutgåvan av Varghamn har hunnit få en liten recension av förlagskollegan Annah Nozlin, som passar på att läsa in sig på Flocken-serien till mässan. Och själv håller jag just nu på och testläser ett spännande manus av henne. Här kan ni läsa mer vad Annah tyckte om Varghamn. Bland annat fick den hennes örsnibbar att rodna och det måste ju vara ett gott betyg, eller 😉

Vad har jag mer för nyheter att dela med mig av… Jo, den 10 september släpps ljudnovellerna från antologin Sjön. Så snart kan ni lyssna på mitt bidrag – Inte ensam. Spännande eller hur? Dessutom fick jag precis en bokleverans hem. En kartong som jag i skrivandets stund inte hunnit öppna, men som jag vet innehåller novellantologin H.C. Andersen där jag medverkar. Bokrelease sker på bokmässan i Fantastikgränden! Jag får återkomma med bilder lite längre fram.

En reaktion till “Varghamn är tillbaka!

  1. WoW! Grattis till nyutgåvan. Du har mycket att se fram emot boksläppet och bokmässan. Ha så roligt! 🙂

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close