Hur det egentligen gick med Nanowrimo + händelserik vecka!

Jag har en händelserik vecka bakom mig med novellsläpp, nano-avslutning och bokmässa. Dessutom har det dykt härliga recensioner på flera av mina böcker. Men om jag skulle ta sakerna i tur och ordning kanske …

framsida-mäm-2Den 26/11 släpptes romancenovellen Mer än minnen som e-singel. Och en av dem som var allra snabbast att läsa var @angelundebring som gav den full pott på Instagram och skrev så här i sin recension på Goodreads: En fantastik liten novell på 25 sidor som lyckades beröra mig så pass att ögonen tårades. Vilken romancebok. Läs denna juvel!!

Under fredagen, den 30/11, packade jag inför bokmässan i Linköping och hann inte lägga in någon slutspurt på Nanowrimo. Men årets prestation landade till slut på ca 28 000 ord. Majoriteten av dem skrev jag på fjärde delen i Flockenserien, men jag inledde också en novell, skrev på mitt andra romanprojekt och redigerade två noveller. Så sysslolös var jag då rakt inte.

IMG_20181122_215406.jpgBokmässan TellUs (1/12) var trevlig, men främst berodde det nog på sällskapet, för så värst mycket drag på bokförsäljningen var det inte. Det kändes faktiskt som att det var mindre folk än året innan. Men några böcker hittade i alla fall ut till nya läsare och det är ju huvudsaken.

Nu blir det inte någon mer bokmässa i år. Istället är det fokus på skrivandet och omladdning inför Smålit i februari. Hoppas vi ses då!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close