Nya skrivmål!

Inför året 2018 hade jag inte satt upp så jättemånga skrivmål. Jag ville avsluta ett råmanus, publicera tredje delen i Flockenserien, delta i en skrivtävling och uppdatera mina sociala medier regelbundet.

Och på ett sätt kan man säga att jag lyckades med alltihop!

Jag hann kanske inte producera riktigt lika mycket ny text som jag hade hoppats. Råmanuset till flockenseriens fjärde del är inte färdigt, men jag har åtminstone kommit halvvägs. Och mitt andra romantiska projekt befinner sig snart också där någonstans.

Eftersom Seraf förlag ville satsa på nyutgåvor av Ensamvarg och Varghamn under sommaren blev det en hel del pyssel med det. Dessutom skulle Vargblod och En midsommarnatt redigeras flera gånger inför publicering. Så mycket redigering och bearbetning har det blivit i år. Två kortare råmanus inom genren romance har jag dock fått klart. En contemporary alla hjärtans dag-historia och en paranormal romance till Seraf förlags novelltävling inom genren. Så det är jag jättenöjd med!

När det kommer till skrivtävlingar så ställde jag upp i både Miramirs skräcknovelltävling ”Sjön” och Marchetti förlags ”H.C. Andersen”. I båda fallen hade jag tur och fick medverka i den färdiga antologin.

När jag skrev mitt inlägg om målen för 2018 trodde jag att året som gått skulle bli det bästa hittills i min blygsamma författarkarriär – och jag fick rätt. Det har hänt så mycket roligt och jag har verkligen massor att vara tacksam över. Fantastiska möten med läsare, härliga recensioner, ett nytt förlag med nya underbara författarkollegor. Både En midsommarnatt och Vargblod har tagits emot väl av läsarna. En midsommarnatt drog dessutom till sig uppmärksamheten från flera ljudboksförlag och släpps som ljudbok nu i början av 2019. En författardröm som går i uppfyllelse, det kan jag lova.

Och ändå tror jag på fullt allvar att 2019 kan komma att slå 2018 på fingrarna! Jag befinner mig på en så bra plats med skrivandet nu. Jag har jätteroligt, jag älskar mina karaktärer och det känns som att mina idéer aldrig någonsin ska ta slut. Tänk om jag vetat att jag skulle hitta hem så fullkomligt när jag började skriva sommaren 2012. Då skulle jag börjat mycket tidigare …

Hur som helst, nytt åt och nya mål. Under 2019 vill jag:

  • Avsluta råmanuset till fjärde delen i Flockenserien.
  • Påbörja en ny roman.
  • Publicera något romantiskt.
  • Fortsätta att vara aktiv på Instagram och bli lite bättre på att blogga regelbundet.

Vad tror ni om det?

2 reaktioner till “Nya skrivmål!

  1. Det tycker åtminstone jag låter genomtänkt och bra.

    Gillad av 1 person

  2. Vilket år 2018 var för dig! Och med tanke på det du beskriver och planerar så kommer säkert 2019 bli minst lika bra om inte bättre 🙂

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close