Smålit 2019

I februari är det dags för Smålit igen. Jag har varit på Smålit sedan mässan startade, även om jag första året endast deltog som besökare. I år är det fyra orter som står för värdskapet, men bokmässa blir det endast i Jönköping. Så det är dit ni ska åka om ni vill träffa mig 🙂

Bokmässan äger rum på lördagen den 9 februari och pågår mellan 11-17Stadsbiblioteket och Länsmuseet i Jönköping. Seraf förlag kommer att medverka, så tips till den fantasysugne. Det blir ett fantasirikt och fantastiskt bokbord med stora möjligheter till fynd! För författaraspiranten finns också möjlighet att få information om novelltävlingen som kommer att generera en väääldigt mysig antologi. När paranormal romance är temat, hur kan det bli annat?

Romancegänget Älska kärlek från TellUs i december medverkar också på mässan. Sofia Fritzson, Christina Schiller, Veronica Almer och så jag! Så för den som gillar romantisk litteratur finns det mycket romance på mässan som ni bara inte får missa.  Serierna Systrarna & Kärleken och Forsberga, boken Sunt förnuft, vilt hjärta, och så från mig:

  • Serien om Flocken: Ensamvarg, Varghamn och Vargblod.
  • En midsommarnatt
  • Mer än minnen: en novell

Dessutom kommer det förhoppningsvis finnas en liten överraskning till. Exklusivt för mässbesökare, precis som Mer än minnen som ju bara finns som e-singel annars. Så Smålit vill ni inte missa i år! Det lovar jag.

Lämna gärna en kommentar om ni har vägarna förbi 🙂

En reaktion till “Smålit 2019

  1. Det låter härligt Sara!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close