Mitt nya boksläpp!

Mitt nästa boksläpp blir Hjärtevän, som kommer som ljud- och e-bok hos Word Audio Publishing. Samma förlag som släppte En midsommarnatt tidigare i år. För att komma från en så pass okänd författare har En midsommarnatts framgångar verkligen överraskat mig och det ska bli spännande att se hur bra Hjärtevän kan göra ifrån sig på den digitala marknaden.

Hjartevan_9789178293810.jpgHjärtevän är en längre romancenovell. En timme och tjugotvå minuter för att vara exakt 🙂 Perfekt för den som vill ha en snabbdos romantik i vardagen, men samtidigt också en sammanhållen kärlekshistoria från första mötet till ett emotionellt tillfredsställande slut. Novellen är skriven för att vara så väl lättlyssnad som lättläst. Den är också skriven med glimten i ögat, trots att den innehåller en del lite tyngre ämnen. Min mening är som alltid att underhålla och bjuda på kärlekens pirr och värme. Men med Hjärtevän vill jag också ge en liten påminnelse om att hitta kärleken inte är lika självklart för alla. För det finns fortfarande många länder där du inte är fri att välja vem du vill dela ditt liv med.

Med det sagt hoppas jag att ni ska gilla Hamids historia! Den släpps 25 april!

Hamid arbetar som undersköterska på ett äldreboende. Han trivs bra på sitt jobb och är nöjd med tillvaron. Grannen Angelica är så gott som den enda han umgås med på fritiden, men det gör ingenting – han uppskattar sitt stillsamma liv i Sverige efter den dramatiska flykten från Afghanistan några år tidigare.

Men så en dag träder William in i hans liv och vänder upp och ned på allting. Han är barnbarn till Harald, en av brukarna på boendet, och Hamids raka motsats: lång, blond, välklädd och sofistikerad. Trots den något dryga attityden kan Hamid inte låta bli att attraheras av William.

Ju mer han träffar honom, desto starkare blir känslorna. Frågan är bara om William känner likadant. Och hur ska Hamid göra för att lyckas ta reda på det?

”Hjärtevän” är en varm och ömsint berättelse om hur livet kan förändras när man minst av allt anar det. Och om det viktigaste av allt: kärleken.

”Vardagsromance med hög igenkänningsfaktor som levererar både nyförälskelsens pirr och en del heta scener. Rekommenderas!” – @bibliofilan

2 reaktioner till “Mitt nya boksläpp!

  1. Åh, grattis! Nu blev jag jättesugen på att läsa! 😀

    Gillad av 1 person

    1. Tack! 😀 Vad roligt att höra!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close