Sommarplaner!

Snart är sommaren här trots att det inte ser så hoppfullt ut när man tittar ut genom fönstret. Men kanske att sol inte är det viktigaste i år. Ju mer det regnar, desto mer tid blir det över till skrivande. I sommar ska jag också på min första skrivresa. Inte ensam, utan tillsammans med min man. Så medan han cyklar runt i franska alperna och leker Tour de France så ska jag sitta på ett litet franskt hotell bland bergen och skriva så fingrarna blöder.

IMG_20190412_223558.jpgMålet den här sommaren är att ha ett första utkast klart till en fristående fortsättning på En midsommarnatt. Idén har funnits i mitt huvud ända sedan jag skrev klart råmanuset till den första versionen av En midsommarnatt för ca fyra år sedan. Och manuset är till största delen planerat och redo. Det ska bara skrivas. Jag vet hur det ska börja, jag vet hur det ska sluta och vilka svårigheter huvudkaraktärerna kommer att ställas inför. I skrivandets stund närmar jag mig 10 000 ord. Så det är mycket kvar …

Självklart kommer Alice och Noa vara med, samt Mattis, Göran och alla de andra. Men boken kommer att följa två nya huvudkaraktärer. Alla måste ju få sin chans till kärlek, eller hur? Vilka det är får ni veta lite längre fram 🙂

Sedan har jag förstås en hel del annat som jag hoppas hinna med, när tiden finns. Jobbet med Serafs novellantologi med temat paranormal romance fortsätter. Samtidigt som förlaget också har avslöjat temat för nästa antologi.

Dystopian romance!

En genre som jag är supernyfiken på. Ska bli jättespännande att se hur den tolkas. Själv har jag en idé som ligger och marinerar inne i huvudet. Vi får se om det kan bli något av den. Att skriva dystopiskt blir helt nytt för mig! Mer information om den nya tävlingen hittar ni på Seraf förlags hemsida.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close