Sommaruppdatering

IMG_20190704_111730_143.jpgHalva sommaren har redan gått och uppföljaren till En midsommarnatt fortsätter att ticka på fint. Jag fick en hel del skrivet under min skrivresa till Frankrike, där jag snittade på ungefär 3000 ord om dagen. Mycket för att vara jag, som snarare ligger på det snittet per vecka. Men så hade jag inte mycket att göra om dagarna förutom att skriva, läsa, sola och bada.

Nu har vi varit hemma i över en vecka och jag märker återigen hur svårt det är att hitta skrivtid. Men det ska gå! Och idag passerade manuset faktiskt en magisk gräns.

PhotoCollage_20190718_100205627.jpgNämligen den på 50 000 ord!

Idag dök det också upp ett fint omdöme på Hjärtevän. Denna gång från @sofiasbokhylla. Härligt att det fortfarandes lyssnas fast den inte är lika aktuell längre.

I veckan blev det också officiellt vilka författare som medverkar i kommande novellantologin VÅRELD på Seraf förlag. Det är alltså vinnarna från novelltävlingen Paranormal Romance från tidigare i vår. Boksläpp är satt till Alla hjärtans dag 2020. Det kommer med andra ord bli en romantisk start på året och jag är övertygad om att Våreld blir vårens mysigaste och mest romantiska läsning. Allt med en övernaturlig tvist!

Min novell heter Havets sång och är en somrig och varm kärlekshistoria som utspelar sig på den grekiska ön Lefkas. Jag ser verkligen fram emot att få dela med mig av den!

IMG_20190717_194016_824.jpg

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close