Nytt boksläpp i Februari!

IMG_20191227_190029_599.jpgNästan exakt ett år efter att En midsommarnatt kastade sig ut på ljudboksmarknaden har det blivit dags för uppföljaren att göra entré!

Den 10/2 släpps nämligen En gång är ingen gång som ljudbok. E-boken släpps några dagar tidigare 5/2. Igår fick jag se det färdiga omslaget och jag är så nöjd. Det osar verkligen sommar och kärlek!

Uppläsare blir Callin Öhrvall Delmar som jag har hunnit lyssna en del på tidigare år. En röst som jag tror kommer att passa jättebra för att gestalta Alices syster Miranda, som är en av huvudpersonerna i uppföljaren. Nytt är också att En midsommarnatt och En gång är ingen gång har fått ett serienamn. För tanken är att det ska bli fler av dessa lantliga och romantiska små karameller. Serien heter Andra Chanser och kommer att utspela sig i samma miljöer, men följa olika karaktärer som av olika anledningar förtjänar en andra chans till kärlek, till lycka, till livet! I En gång är ingen gång har det alltså blivit Alices lillasyster Mirandas tur.

Så här beskriver förlaget boken: Miranda ligger i skilsmässa och för första gången sedan tonåren kommer hon att vara singel. Hon försöker att inte vara avundsjuk på sin storasyster Alice som både har blivit mamma och är upp över öronen kär i mannen hon snart ska gifta sig med. En kväll när ensamheten känns värre än vanligt ger Miranda sig ut på jakt för att hitta honom med stort H. Och hon lyckas: mannen hon träffar är ung, snygg och raka motsatsen till hennes exmake.

Wilhelm har återvänt till Sverige inför sin bror Noas bröllop, men det dröjer inte länge förrän hans pappas missnöje får honom att fly föräldrahemmet. När han inser att den vackra kvinnan han flirtat med på krogen är Miranda, lillasyster till broderns blivande fru är det redan för sent för att dra sig tillbaka. Attraktionen är alltför stark och när hon ber honom att följa med honom hem kan han inte säga nej.

När det blir dags för bröllop möts de två på nytt och ingenting blir som någon har tänkt sig. ”En gång är ingen gång” är en fristående fortsättning på Sara Dalengrens hyllade ”En midsommarnatt”. En varm och charmfull berättelse om hur kärlekens irrvägar till slut kan leda rätt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close