Mycket har hänt!

Och vi är bara på årets andra månad!

IMG_20191227_190029_599.jpg2020 kommer att bli ett hektiskt år med boksläpp för tre (!)  fullängdsromaner och lika många noveller. Och den senaste veckan har jag hunnit med släpp för ljudboken En gång är ingen gång och novellantologin Våreld, där jag medverkar som både novellist och redaktör. Ändå är detta bara början!

Just nu är det fokus på redigering här hemma. På fjärde delen i Flockenserien som jag skrev klart i januari. Trodde aldrig jag skulle bli klar och manuset bara växte och växte. Men så efter en produktiv helg nådde jag slutet, några enstaka ord från milstolpen 100 000 ord.

PhotoCollage_20200214_083238021.jpgJag redigerar också min andra romance som fortfarande är lite hemlig, men som är planerad till sommaren. Dessutom skrev jag klart mitt dystopiska novellprojekt i natt, så nu ska även den redigeras lite grann innan Seraf förlag får läsa.

På Seraf riktigt bubblar det av aktivitet. Spännande boksläpp väntar senare i vår och Våreld som jag nämnde tidigare har fått massor av uppmärksamhet och fina recensioner både innan och efter boksläppet. Jag är så stolt över antologin och alla författare som medverkat. De har jobbat hårt och det har vi också. Och det har gett resultat.

PhotoCollage_20200216_144149886.jpgDen som väntar på en ny antologi från Seraf behöver heller inte vänta speciellt länge. Redan till bokmässan kommer nästa. En antologi som går under namnet HÖSTGLÖD. Omslaget är precis som Våreld skapat av Gabriella P. Kjeilen och det är så vackert att jag inte vet vart jag ska ta vägen!

2020 kommer att bli ett fantastiskt år!

En reaktion till “Mycket har hänt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close