Nya och gamla projekt!

I veckan har jag börjat skriva på ett nytt projekt. Den som flyr vargen är hos förlaget just nu för feedback och mitt andra lite hemliga romanceprojekt har gått vidare till uppläsaren. För ja, det är en ny ljudbok på gång.

Den här gången är det en ljudboksserie för Storytel Original. En resa som varit väldigt spännande och lärorik. I sommar släpps serien och det ska bli underbart att äntligen få dela med mig av den här historien som jag jobbat på så länge 🙂 Jag hoppas ni ska gilla den. För även om serieformatet är nytt så kommer ni känna igen er i det romantiska, lantliga och mysiga. Förhoppningsvis kan jag snart dela med mig av både omslag, titel, uppläsare och annan rolig info.

Mitt nya skrivprojekt då? Jo, det är självklart också romantiskt. Däremot har jag glidit ifrån det klassiska i att följa två personer, kärleksparet, som man ju ofta gör i en romance. Istället följer man bara den kvinnliga huvudpersonen. Att bara skriva ur ett perspektiv är något jag annars bara har gjort i noveller. Men nu testar jag alltså en hel roman.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close