Läsarröster Ensamvarg (Flocken, #1)

Har du läst Ensamvarg? Mejla gärna mig och berätta vad du tyckte om den 🙂

”Alltsåååå!! Kunde inte lägga ifrån mig boken, så sjukt spännande! Riktigt bra början på serien, intressanta och välbeskrivna karaktärer. Känns lite som att man är där på plats med dem, som en fluga på väggen. Älskar att det finns humor i boken också! Bara läs den!” – 5 stjärnor på Goodreads från Beatrice L.

”Skiftarna är spännande och jag vill bara veta mer om flocken och hur de lever. […] Jag kommer genast kasta mig in i nästa del och nästa kärlekspar.” – @mellsageek

”Paranormal blandat med romans kan inte bli bättre än Ensamvarg![…] Sara Dalengren har gjort ett super bra jobb med att skapa riktigt intressanta karaktärer. I boken fans det heller ingen tråkig stund. Slutet av boken har ett perfekt upplägg för att jag ska vilja läsa nästa bok på en gång! Boken får 5/5 stjärnor i betyg!” – Bookishlyfalling (Läs hela recensionen här)

”Tyckte verkligen om blandningen av allvar och humor. En bra debut!” –  Tinaeh, bokblogg (Läs hela recensionen här)

”Jag sveptes snabbt in i denna nutidsfantasy som har både spänning och kärlek! Sara skriver med värme och det märks att hon tycker om sina huvudkaraktärer!” – Ann-Christin Lindstrand

”Det är fängslande, spännande och hon har oväntade upplösningar. En underliggande humor gör läsningen trivsam. Dalengrens tolkning av skepnadskiftare är helt i min smak och berättelsen kryddas med en lagom dos vuxenromantik.” – Annah Nozlin, fantasyförfattare (Läs hela recensionen här)

”Den var riktigt lättläst och det var roligt att läsa den. Humorn var bra och handlingen var enkel att följa med i utan att någonsin vara tråkig. Jag gillar dessutom ena huvudkaraktären, Miriam, så himla mycket! Så rolig karaktär! Fantastiskt bra debutroman inom genren paranormal romance[…]” – Ida Öberg ( läs hela recensionen här)

”Ensamvarg är en bra debutroman, den är spännande, mysig och söt! (men inte sockersöt) Lättläst och ett bra flyt gör att den går fort att läsa och jag ser framemot att läsa del två[…]” – Caroline Hurtig, författare (läs hela recensionen här)

”Att få läsa en spännande och pirrande berättelse om en förbjuden kärlek mellan en skiftare och en människa, fick mig att falla för den här enkla men ändå underbara boken! Jag gillade verkligen det romantiska och såklart även humorn som fanns mellan Miriam och Jonathan. Man smälte vid varje romantiska händelser och skrattade åt de roliga kommentarerna som åkte fram och tillbaka mellan Miriam och Jonathan.” – Bokbloggen Maddes bokhylla (läs hela recensionen här)

”Fy farao va bra boken va! 😍 Läste de tre första kapitlen igår kväll, å nu har jag suttit och sträckläst resten. Kunde inte sluta! 😁😂 Väntar med spänning på nästa bok nu… 😄👍🏻” – Linda K

”Förutom ett lättläst språk så är den skriven på ett sätt som gör att man inte kan lägga ner den, precis så som riktigt bra romance ska vara.” – Bokbloggen Bokbesatt (läs hela recensionen här)

”Wow! Den här boken var otroligt bra! Många humoristiska inslag som fick mig att skratta högt, en gripande kärlekshistoria och mycket spänning. I slutet var det så spännande att det var omöjligt att sluta läsa.” – Lovisa Wistrand (läs hela recensionen här)

”En underbar paranormal romance med den rätta blandningen av övernaturlighet, spänning och passion. Älskade den och längtar efter nästa del i serien!” – Christina Schiller, författare. (Recension från goodreads.)

”Ensamvarg är en välskriven spännande feel-good med en del inslag av humor. Jag kunde enkelt föreställa mig scenerna i huvudet och skrattade för mig själv då och då.” – Karolina på jonssonsbookworld.blogg.se

”[…] det är spännande, lagom rafflande, lagom romantiskt och väldigt underhållande.” – Bloggaren Anna från Stories from the city (läs hela recensionen här)

”Spännande, kärleksfull och välskriven. Det är så roligt att svensk romance börjar blomstra.” – Lina på @romanceeverafter

”[…]när jag kom in i boken drogs jag med i Jonathans öde som skepnadsskifare varg/människa. Riktigt spännande! En bok jag inte trodde att jag skulle gilla, men nu vill jag läsa fortsättningen Varghamn.” – @caritas_lasning

”Ensamvarg är romance när den är som bäst: underhållande, romantisk och spännande. Jag ser fram emot nästa del i serien.” – Bokbloggen C.R.M Nilsson (läs hela recensionen här)

”Tack för en härlig läsupplevelse! Kul med lokal anknytning och mycket humor! Längtar efter nästa bok!” – Sara A

”Ensamvarg gick rakt in i hjärtat på mig. Jag är ingen romantiker, åtminstone försöker jag intala mig själv det men Sara Dalengren har lyckats kombinera kärlek med spänning på ett fantastiskt sätt. – Bokbloggen Emmas krypin (läs recensionen här)

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close