Noveller

Ibland händer det att jag tar en paus från något av mina manus och skriver en novell. Kanske dyker det upp en idé som inte räcker till för att bygga ett helt manus kring, eller så är det en novelltävling som lockar och väcker tankar. Noveller är bra när man vill experimentera. Du kan testa olika perspektiv, tempus, öva berättarteknik och dessutom få den där energiboosten och peppen som alltid kommer med ett avslutat projekt. Samtidigt är noveller svåra att få till, i alla fall tycker jag det. Men låt inte det skrämma er från att testa 🙂 Man lär så länge man skriver. – Sara

 

KOMMANDE

  • Fantasynovellen Mirakel medverkar i kommande novellkalendern Jul igen 2019. Samlingen väntas släppas under hösten och ges ut av NOHIDING förlag med Emelie Kempe som redaktör.
  • Havets sång medverkar i antologin Våreld som ges ut av Seraf förlag. Samtliga noveller är på temat Paranormal Romance och boksläpp är planerat till Alla hjärtans dag 2020.

 

Publicerade noveller

2019

VINTERDROTTNINGEN

Vinterdrottningen-framsida2Släpps som e-bok under hösten och finns i tryckt format under bokmässan 2019! Novellen ges ut i förlängd nyutgåva hos Seraf förlag.

Is möter eld i en bitterljuv saga om skuld och oväntad kärlek.

Vilse i den mörka vinterskogen, är Eldar och hans lillasyster utlämnade åt kyla och rovdjur. När den oväntade räddningen kommer är det nästan för sent.

Men allting har ett pris och Eldars överlevnad får konsekvenser.

… en riktig bladvändare! Suveränt skrivet av Sara.”- Svenska Böcker

 

Hjartevan_9789178293810.jpg

HJÄRTEVÄN

Utgivning 25/4-2019 hos Word Audio Publishing som ljudbok samt e-bok.

Uppläst av Magdi Saleh.

Hamid arbetar som undersköterska på ett äldreboende. Han trivs bra på sitt jobb och med sin tillvaro. Men så en dag träder William in i hans liv och vänder upp och ned på allting!

Hjärtevän är en varm och ömsint berättelse om hur livet kan förändras när man minst av allt anar det. Och om det viktigaste av allt: kärleken. Mer om boken kan du läsa här.

 

2018

framsida-mäm-2

MER ÄN MINNEN

Utgivning 26/11-2018 hos Lunnemo förlag.

Mer än minnen är en pirrande romance om en ungdomskärlek som vaknar till liv på nytt. En het kärlekshistoria i litet format. Perfekt när du behöver något snabbt att läsa! Mer om novellen kan du läsa här.

Tillgänglig som e-bok. Tryckt format endast vid mässor och bokevent.

 

HC ANDERSEN front.jpg

H.C. ANDERSEN

Svanvinge medverkar i novellantologin H.C. Andersen. En samling fantastikberättelser, alla inspirerade av Andersens sagoskatt.

Utgiven hösten 2018 på Marchetti förlag. Inspirationen till Svanvinge fick Sara av barndomsfavoriten De vilda svanarna.

17/6-18 En av förhandsläsarna, Marias bokhylla, har tyckt till och ger boken 4,5, av 5. Hon nämner också Svanvinge som en av sina favoritnoveller i antologin. Läs hennes recension här.

Sjo_n_framochbak_3D (1)

SJÖN

44 författare, 49 noveller om sjöar och vad som gömmer sig under ytan

Skräcknovellen Inte ensam medverkar i antologin Sjön. Utgiven 6/6-18 i samarbete mellan Miramir förlag och Whip Media. Saras novell är också en av de tio utvalda som släppts som ljudnovell hos ljudboksförlaget Kadabra. Finns att lyssna på hos bland annat Storytel!

Recensioner: Boklunta

Antologin finns att köpa via Bokus, Adlibris eller Whip Media.

 

2017

22528011_10155349764676622_2285491878451250168_n

JUL IGEN

Vinterdrottningen – Medverkar i antologin Jul igen utgiven 1/11- 2017 på NOHIDING förlag. En novellsamling bestående av tjugofyra jul- och/eller vinternoveller med fantasytema.

”Ingen julberättelse är den andra lik. Mysiga sagor blandas med nytänkande verk i en härlig, ibland skrämmande, julstämningskompott.” – Emelie Kempe, författare och redaktör, om Jul igen.

Om Vinterdrottningen:

”[…]en riktigt bladvändare! Suveränt skrivet av Sara. […] Betyg 5/5” – Kristina på svenskaboecker.com

Antologin finns tillgänglig via förlaget NOHIDING, Adlibris, Bokus.

 

2016

 

Oväntat möte i svampskogen – Året Runt nr 42-2016wp-1476175023627.jpg wp-1476175011983.jpg

Annonser
%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close