Om mig

Romantik i böcker ligger mig väldigt varmt om hjärtat. Favoritgenren är romance, mest därför att den är så bred. Det finns paranormal romance, fantasy, scifi, historical, contemporary m.fl. Möjligheterna är många och det finns verkligen något för alla smaker.

Självklart spelar romantiken även en stor roll i det jag skriver. Oavsett om det är en feelgood, fantasy eller en mer renodlad romance.

Under 2015 tog jag mig till final i Harlequins författartävling med min paranormal romance Hellre jagad av vargar. Under hösten 2016 gavs manuset ut på Upper Room förlag under namnet Ensamvarg – första delen i serien om FLOCKEN. Andra delen, Varghamn, kom ut i april 2017.

Under vintern 2017 deltog jag i novellantologin Jul igen med fantasynovellen Vinterdrottningen.

Året 2018 innebär en massa spännande projekt. Mitt samarbete med Upper Room upphör och istället blir jag en del i fantasyförlaget Seraf. De tar också över utgivningen av Flockenserien och tredje delen beräknas komma ut lagom till bokmässan i höst.

Jag kommer också att medverka i två antologier under året, samt släppa en contemporary romance. Läs mer under ”Noveller” och ”Böcker”.

När jag inte bloggar om skrivande och vardagsliv här, postar jag gärna boktips och bokbilder via Instagram på @saradalengren

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s