Rolig nyhet!

Då var första veckan efter ledigheten snart avklarad och det har gått fort. Fortare än vad jag trodde att det skulle göra. De två äldsta barnen har kommit igång med skola och minstingen har skolats in på en ny avdelning på förskolan. Dessutom har världens sötaste lilla kattunge flyttat hem till oss 🙂

IMG_20170804_103647104

Bilden är från när vi var och hälsade på henne för några veckor sedan.

Råmanuset rör sig framåt igen, om än i sakta mak. Jag har lagt upp en plan för hur mycket jag behöver skriva varje vecka för att kunna köra igång med en första grovredigering i december. Sedan ska manuset få åka till testläsare.

I dag väntar jag på en bokleverans inför bokmässan. Skönt att vara klar med sådant i god tid. Affischer och reklammaterial är redan klart. Nu är det bara min presentation som jag ska slipa lite extra på.

Och så till sist den roliga nyheten. Under förmiddagen fick jag reda på att en novell jag skrev tidigare i sommar kommer att få medverka i en antologi senare i år. Det gjorde min dag! Mer information kommer lite längre fram 🙂

3 reaktioner till “Rolig nyhet!

  1. Men vad roligt, stort grattis! Ser fram emot att höra mer (och läsa novellen, såklart!). Och er kattunge… Så söt! Jag måste nästan undersöka sanningshalten i det där som mannen påstår om att han är allergisk. Barnen och jag skulle mer än gärna ha en kisse!

    Gillad av 1 person

  2. Grattis Sara! Vad roligt! Och härligt att få en liten extra boost 🙂

    Gillad av 1 person

    1. Ja, det behövs ibland för att man inte ska tappa orken 😉

      Gilla

Lämna en kommentar

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close